Activat l'avís de situació d'alerta per calor intensa

Dilluns, 21 d’agost de 2023

El Bus Urbà de Cardedeu (BUC) serà gratuït el dimarts 22, dimecres 23 i dijous 24, entre les 12 h i fins a la finalització de servei 

També és gratuït l'accés a la piscina exterior del GiM10 per als majors de 65 anys, embarassades i menors de 12 anys mentre duri l'avís.

Davant l'avís per situació d'ALERTA per calor intensa i per calor nocturna intensa emès per Protecció Civil, el Bus Urbà de Cardedeu serà gratuït a partir de demà dimarts 22 d'agost i fins dijous 24 d'agost, inclòs, entre les 12 h i final del servei (sobre les 15 h). L'objectiu és facilitar el desplaçament de la ciutadania durant les hores de més calor. 

A més, us recordem que l'accés a les piscina exterior del GiM10 de Cardedeu serà gratuït per als majors de 65 anys, embarassades i menors de 12 anys mentre duri l’avís per calor intensa. Pel que fa als menors de 12 anys, l'entrada tindrà un descompte del 50% per a un acompanyant. L'accés serà limitat a l'aforament de les instal·lacions. 

Podeu consultar el mapa d'avisos al web: Meteo.cat

La Font Lúdica del Parc de Bellavista també és oberta de dilluns a diumenge d'11 a 13.30 h i de 16.30 a 19 h.

Consells i recomanacions per tenir en compte a casa i al carrer: 

  • Beu molta aigua i fes àpats lleugers. Fes que els infants i la gent gran beguin sovint i que no surtin en hores de més sol
  • Tanca les persianes de casa
  • Evita el sol directe i sortir a les hores de més calor
  • Estigues en llocs climatitzats quan faci més calor
  • Hidrata les mascotes i no les passegis en les hores de més calor

Podeu consultar més consells al web Consells per a l'estiu"

Darrera actualització: 21.08.2023 | 15:06