Cardedeu, amb Ucraïna

En aquest espai hi trobareu tot tipus d'informaicó, recursos i enllaços per ajudar la població d'Ucraïna i per gestionar les diferents necessitats que vagin sorgint.

Des del govern de Cardedeu ens estem posant en contacte amb totes les famílies residents a Cardedeu que tenen algun membre de nacionalitat ucraïnesa. Preguntem com es troben per tal de donar-los suport, i ens interessem per si estan convidant a venir els seus familiars d’Ucraïna, i així poder organitzar una bona arribada i estada tot el temps que faci falta, atenent les particularitats i necessitats que tinguin en funció de si són gent gran, menors ben petits i en edat escolar, adults demandants de feina, etc.

Ens estem coordinant amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, i en contacte amb Migracions, Refugi i Antiracisme de la Generalitat de Catalunya per a una adequada gestió de l'acolliment i suport a les persones refugiades d'Ucraïna.

L’Ajuntament de Cardedeu vol posar de manifest la consternació per la guerra i la invasió d’Ucraïna, i per l’injust patiment que genera a la seva gent. Tot i la desolació, estem orgullosos de l’onada de solidaritat dels nostres vilatans, al costat dels qui més pateixen.

Darrera actualització: 18.03.2022 | 14:09