Cardedeu Agroecològic

És una iniciativa del CSETC-Ajuntament de Cardedeu per a la promoció dels aliments ecològics i locals de Cardedeu i els pobles veïns.

A través de processos participatius, treball en xarxa i organització d'esdeveniments, cerquem l'enfortiment i expansió del sector agroecològic des de la producció fins al consum.
L'Ajuntament de Cardedeu aposta per l'agroecologia com a sector estratègic pel desenvolupament local.

 Mercat de pagès

Cada dissabte de 9h a 13:30h se celebra el Mercat de Pagès de Cardedeu – Parades Annexes del Mercat Municipal- a la Carretera de Cànoves 5 de Cardedeu. Hi trobareu la venda d'aliments agroecològics directes de la pagesia, activitats de conscienciació i concerts-vermut.

 Agrorienta't

El programa d'assessorament Agrorienta't està integrat en els assessoraments públics que ofereix el CSETC – Ajuntament de Cardedeu.

Es tracta de visites amb tècnics especialistes on hi pot accedir qualsevol empresa o projecte agroalimentari del Vallès Oriental, ja que el servei està coordinat amb el Consell Comarcal.

Fira Sant Isidre-Espai Agroecològic

L'Espai Agroecològic de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu va néixer el 2016. Allà s'hi visualitzen els projectes agroecològics locals i hi ha sensibilització sobre la cura del medi ambient i l'alimentació saludable. Durant 4 dies, hi exposen productors i productores locals i s'hi celebren activitats entre tastos gastronòmics, tallers i conferències.

Darrera actualització: 15.09.2022 | 14:43
Darrera actualització: 15.09.2022 | 14:43