Programes de promoció esportiva escolar

Propostes esportives en horari escolar, a càrrec del personal de la regidoria d'Esports.

AULA ESPORTIVA

Aquesta extraescolar es fa a les mateixes escoles, i ofereix la possibilitat que els infants practiquin diferents modalitats esportives (bàsquet, futbol, handbol, voleibol, hoquei recreatiu, esports amb implements i esports amb xarxa. L'objectiu és promoure l'esport en el seu vessant educatiu, participatiu i recreatiu, i facilitar l'accés a l'activitat esportiva al màxim nombre d’infants en edat escolar. 

CARNET DE L'ESPORTISTA

L'alumnat inscrit a l'Aula esportiva gaudirà del Carnet de l'esportista, que li donarà dret a participar gratuïtament en els entrenaments dels clubs esportius de bàsquet, handbol, futbol i futbol sala, i en els del mateix Ajuntament. 

JUGUEM AMB VALORS
És un programa que pretén fomentar i consolidar el sistema de valors dels infants a través dels principis pedagògics de l’esport i del joc i de la participació activa i inclusiva. Està adreçat a tots els infants de 1r a 6è de les escoles públiques de Cardedeu i consta d’ 1 sessió  anual que es desenvoluparà a les instal·lacions esportives municipals o per l’entorn més proper del nostre municipi, en horari escolar. 

NATACIÓ ESCOLAR 
Projecte esportiu escolar iniciat el curs 2018-2019 amb l’objectiu de dotar de coneixements bàsics de natació als nens i nenes d’entre 6 i 7 anys de Cardedeu. Durant un trimestre, l’alumnat fa una sessió setmanal d’activitat aquàtica de 45 minuts al GiM10 dins l’horari escolar. L’activitat és gratuïta per a les famílies.

SORTIDA AL CORREDOR
La regidoria d'Esports organitza, un cop l’any, una passejada al Corredor per a tots els nens i nenes de 6è de primària de Cardedeu amb l'objectiu de fomentar la pràctica del senderisme entre la població escolar del municipi. L'itinerari transcorre per còmodes camins i sense gaire desnivell, amb un recorregut de 15 quilòmetres.

TROBADES ESPORTIVES
Trobades esportives puntuals per a tots els nens i nenes de 2n a 6è de primària de les escoles públiques de Cardedeu amb la finalitat de fer un treball interescolar de valors a través de l'esport.

Darrera actualització: 25.10.2023 | 13:33
Darrera actualització: 25.10.2023 | 13:33