Recollida de voluminosos a domicili: trastos vells i andròmines

En què consisteix? 
El servei gratuït de recollida de mobles i trastos a domicili és un servei concedit per l'Ajuntament mitjançant l'empresa Corporació CLD, S.U.T.R., SL, que realitza el servei quan el volum o les característiques dels voluminosos fan difícil als particulars el seu trasllat a la deixalleria. La recollida es fa un cop per setmana: els dijous.

Qui ho pot demanar?
Qualsevol ciutadà de Cardedeu. El servei és gratuït i està destinat exclusivament a particulars. No es presta a indústries ni a establiments comercials.

Com es demana?
Cal trucar prèviament indicant l'adreça i el que s'ha de recollir al telèfon 673 83 90 95 de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 17.30 h. Després d'haver avisat telefònicament cal deixar l'andròmina al carrer els dimecres a la nit, abans del dia de recollida acordat per telèfon.
Cal recordar que deixar trastos i andròmines al carrer encara que sigui arran de les àrees de contenidors, està recollit com una falta punible a les ordenances municipals que regulen l'ús de la via pública. A part del cost econòmic evitable de recollida extraordinària d'aquests voluminosos no previstos, aquesta mana pràctica danya la salubritat, la mobilitat i l'aspecte de l'espai públic, que és de tots. 

Fer-ho bé 
- Fer servir canals de reaprofitament de mobles i electrodomèstics que ja no volem, però encara es poden fer servir  
- Dur els voluminosos (trastos, andròmines...) a la deixalleria. Cada visita suma per arribar a gaudir del descompte anual de la Taxa d'Escombraries que s'ofereix ensenyant el carnet de la deixalleria. Vegeu-ne condicions a http://www.cardedeu.cat/public/ambits/medi-ambient/targeta-de-la-deixalleria. 
- Telefonar al  673 83 90 95 "Servei de recollida de voluminosos" per poder deixar controladament els voluminosos que ja no volem. 

Darrera actualització: 13.04.2018 | 12:28