Protocol violències sexuals en espais festius

Les desigualtats de gènere i les violències associades troben en els espais d’oci un clima de major impunitat per a l’exercici de les violències sexuals. En aquest context, l'Ajuntament de Cardedeu està impulsant el procés participatiu per a l'elaboració d'un Pla d'actuació i un Protocol davant les violències sexuals als espais festius.

El projecte es va iniciar el mes de desembre de 2020 i l’entitat adjudicatària per realitzar la dinamització i redacció d’aquest recurs tècnic és l'Observatori Noctambul@sde la Fundació Salut i Comunitat, essent també la responsable d’implementar les accions formatives.

Un del grups de treball fonamentals és la Comissió Participativa, formada per persones, entitats i col·lectius que hi han volgut participar. Les propostes recollides serviran de base per al disseny d'un protocol i d'unes línies d'actuació que s'ajustaran al màxim a les necessitats de la vila, i tindran una resposta posterior dels i les governants electes a la darrera fase de validació del document final.

Actualment, ja està disponible el document de Diagnosi, fruit de la realització de diverses activitats de recerca d'informació. El podeu consultar AQUÍ

El lliurament de l'esborrany definitiu del Protocol està previst pel mes d'octubre de 2021. Serà l'inici d'un seguit d'accions que ajudaran a una millor implementació del Protocol al llarg del temps

Darrera actualització: 25.06.2021 | 11:50
Darrera actualització: 25.06.2021 | 11:50