Ple de 24 de novembre 2022

Aquest ple municipal es desenvolupa amb les absències de la regidora Núria Romero (ECP) i del regidor Álvaro Blanco (GPC).

Després d'incloure per urgència el punt relatiu a la mofigicació puntual de les normes urbanístiques del POUM relativa a les subzones de la Clau 1C, es porta a votació l'aplicació de l'increment de les retribucions per a l'any 2022 del personal de l'Ajuntament d'acord amb el Reial Decret de 18 d'octubre. Aquest punt és aprovat per unanimitat dels assistents.

Pel que fa a l'acord regulador dels preus públics per a la prestació del servei municipal dels punts de recàrrega dels vehicles elèctrics, s'aprova per majoria absoluta, amb els vots en contra del PSC.

Es modifiquen també els preus públics per a la prestació de serveis del Complex Esportiu Municipal GIM10 per al 2023, juntament amb la baixada del preu de la matrícula, ampliació de la quota jove fins al 30 anys, entre d'altres.S'aprova per majoria absoluta, amb els vots en contra del PSC i les abstencions de Junts i Ciutadans.

S'aproven també, per unanimitat, els preus públics de la programació estable d'arts escèniques

Darrera actualització: 12.12.2022 | 15:03
Darrera actualització: 12.12.2022 | 15:03