Altres mercats i fires

Mercat de Pagès

Cada dissabte de 9 h a 13:30 h se celebra el Mercat de Pagès de Cardedeu – Parades Annexes del Mercat Municipal- a la Carretera de Cànoves 5 de Cardedeu.
Hi trobareu la venda d'aliments agroecològics directes de la pagesia, activitats de conscienciació i concerts-vermut.
Us hi esperem!
 

Mercadet d’Artesania

El Mercadet d’artesania, creació i moda sostenible de Cardedeu s’ubica al centre del poble, a tocar de l’església (Dr. Klein). El Projecte s’emmarca en la línia de promoció de l’economia social del CSETC per tal de dinamitzar els productes locals, artesans i de qualitat. El Mercadet funciona amb una quota de 10 parades per torn i te lloc els dissabtes de 9 a 14h de manera quinzenal, el 1r i el 3r dissabte de mes.

Fira Ecosocial

La Fira Ecosocial és una trobada anual a principis de la tardor, on conflueixen entitats i projectes de l'ESS i de la cooperació internacional amb l'objectiu de generar espais de trobada, reflexió i acció des d'un model econòmic que posi al centre les persones i la vida.
La Fira Ecosocial planteja un programa d'activitats setmanal que culmina amb una fira d'entitats durant un cap de setmana a la Plaça Sant Corneli.

Sant Jordi

Per a la diada de Sant Jordi, Cardedeu s'omple de parades que venen llibres i roses i altres productes relacionats amb aquest dia. Les més de 40 parades es distribueixen entre la Plaça Anselm Clavé, Plaça de l'Església, Plaça Flors de Maig, Plaça Sant Corneli, Carrer Dr. Klein, Plaça Alsina, Plaça Ramon Macip i Plaça de la Pubilla. L'activitat no abasta només la diada de Sant Jordi sinó que les botigues de llibres ja comencen l'activitat en els dies previs.

Fira d’Antiguitats - Descarregada

Fira de professionals d’empreses d’antiquaris que es troben periòdicament per vendre els seus productes. L’activitat està organitzada per dues empreses privades que utilitzen un terreny de propietat privada. Es realitza mensualment, excepte el mes d’agost, al Parc de Pompeu Fabra en horari de matins (de 8.30h a 15h).

Calendari 2024

Darrera actualització: 18.01.2024 | 08:21
Darrera actualització: 18.01.2024 | 08:21