Salut

Equipaments
Plans i campanyes
FORMULARIS
Tanca Formulari

Seguretat alimentària

A través d'aquest formulari podeu fer arribar avisos, consultes o demanar hora al servei de seguretat alimentaria.

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L'Ajuntament de Cardedeu incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades. L'Ajuntament de Cardedeu no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l''adreça postal o a la de correu electrònic de l'Ajuntament.


Notícies
 • Xerrada sobre soledat i salut mental
  “Soledat no volguda: com es relaciona amb la nostra salut mental?”

  Xerrada sobre soledat i salut mental. Dijous 5 d’octubre, a les 6 de la tarda.

 • Onada de calor intensa
  Activat l'avís de situació d'alerta per calor intensa

  El Bus Urbà de Cardedeu (BUC) serà gratuït el dimarts 22, dimecres 23 i dijous 24, entre les 12 h i fins a la finalització de servei 

  També és gratuït l'accés a la piscina exterior del GiM10 per als majors de 65 anys, embarassades i menors de 12 anys mentre duri l'avís.

 • Onada de calor intensa
  Avís per onada de calor intensa: consells i recomanacions

  El bus urbà de Cardedeu (BUC) serà gratuït demà dimarts, entre les 12 i les 18 h, amb la finalitat de facilitar el desplaçament de la ciutadania durant les hores de més calor. També és gratuït l'accés a la piscina exterior del GiM10 per als majors de 65 anys, embarassades i menors de 12 anys mentre duri l'avís.

 • Mosquit tigre
  Mesures preventives contra la proliferació del mosquit tigre

  El mes de maig, l'Ajuntament ja va començar el tractament preventiu amb larvicida biològic

 • Cartell
  Setmana de l'Activitat Física i la Salut, a Cardedeu

  S’han organitzat diverses activitats de l’11 al 16 d’abril

La regidoria de Salut té com a missió contribuir a la salut de les persones mitjançant programes i projectes de protecció i promoció de la salut. Vetllem per un entorn saludable, fem vigilància dels establiments d'alimentació i controlem factors ambientals amb incidència sobre la salut.

La nostra visió és comunitària. Teixim aliances amb els actius del municipi per desenvolupar el Pla Local de Salut amb la voluntat de generar una comunitat amb capacitat col·lectiva de salutogènesi en les seves dimensions físiques, psicològiques i socials.

La nostra estratègia és la de salut a totes les polítiques amb una clara voluntat de treballar transversalment pel benestar de totes les persones del nostre municipi.