Ple 30 de juny 2022

El Ple Municipal del 30 de juny de 2022 s'obre amb una lectura de la regidora Núria Romero (ECP) del manifest de la Federació d'organitzacions per a la justícia social de rebuig a la Massacre a Melilla.

S'aprova per unanimitat el primer punt del dia respecte de l'encomanada de gestió dels residus municipals i comercials en favor del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental.

Queda aprovada, també, la proposta de festes locals per a l'any 2023, que seran el 15 de maig (Sant Isidre) i 14 d'agost (Festa Major).

També s'aprova per unanimitat els preus i descomptes previstos per a la temporada d'octubre a desembre al Teatre Auditori Cardedeu.

En el següent punt del dia, s'ha aprovat  provisionalment la modificació de les fitxes de diversos béns del Pla Especial i el catàleg del Patrimoni arquitectònic i urbanístic de Cardedeu.

Pel que fa a l'estudi de viabilitat econòmica i financera del bar restaurant de la Tèxtil Rase de Cardedeu, s'aprova per majoria absoluta, amb els vots en contra dels grups PSC, Junts i GPC. 

En relació a l''expedient de contractació del servei de bar de l'equipament de la Tèxtil, s'aprova també per majoria absoluta amb els vots en contra de PSC, Junts i GPG i l'abstenció de C's.

En l'apartat de mocions, s'aprova per majoria absoluta la moció per a una educació de qualitat des del consens escolar, presentada pel grup municipal de Ciutadans.  Van votar en contra Núria Pujolàs, Rafel Caballeria, Dolors Sala, Miquel Pujadas i Ramon Arribas (ERC) i Núria Romero (ECP)

 

Darrera actualització: 20.10.2022 | 09:10
Darrera actualització: 20.10.2022 | 09:10