Esport a casa

El Patronat d'Esports i Gim10 et proposen tot un seguit d'activitats perquè A casa, no t'aturis!

L'Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cardedeu ha engegat la iniciativa "Un temps per cuidar-te. No ens aturem!",  per ajudar a minimitzar l'impacte, tant a nivell físic com emocional, que pot suposar l'aturada de les classes d'activitat física. En aquest sentit, des del Patronat d'Esports i el GIM10 es proposen tot un seguit de recomanacions, activitats i un pla de treball per fer a casa, que s'actualitzaran periòdicament.

Des del Patronat d'Esports la proposta és en diversos suports, ja sigui en format pdf o multimèdia, amb continguts dividits segons els grups d'edat. (Consulteu els documents i els enllaços adjunts a aquesta notícia)

Gent gran:  Recomanacions i exercicis de mobilitat, que es podran trobar en format PDF.

Pre-esportiu (programes infantils i familiars). Vídeos, en cadascun dels quals es treballarà un contingut diferent.

Aerodance (programes infantils). Vídeos de balls per a què els infants puguin practicar a casa.

Adults: Vídeos per millorar la forma física

També, a través del Canal de Youtube hi haurà classes en directe per a totes les persones inscrites al programa Salut i Esport de l'Ajuntament de Cardedeu. Serà cada dilluns, dimecres i divendres, a les 19 h

Des del GIM10 també s'estan duent activitats perquè els abonats puguin fer esport des de casa, amb classes en directe amb monitors. Podeu seguir les sessions a través de l'espai a Facebook i a Instagram (Gim10Cardedeu).

Darrera actualització: 14.05.2020 | 10:45
Darrera actualització: 14.05.2020 | 10:45