Trobada per resoldre les mancances del CAP de Cardedeu 

Dijous, 2 de novembre de 2023

Amb l’objectiu de millorar el servei a la ciutadania i prestar un servei de qualitat i accessible.

Representants municipals s'han reunit aquesta setmana amb representants de la conselleria de Salut de la Generalitat per resoldre les mancances endèmiques que pateix el CAP de Cardedeu i que repercuteixen directament en la ciutadania i al personal que hi treballa. Per part del consistori hi ha assistit l’alcalde, Josep Quesada, el regidor de Salut, Ignasi Planas, i Jordi Abad, regidor titular de l’Àrea de Drets Socials. Per part de la conselleria de Salut, Joan Parellada, director de Sector sanitari Vallès Oriental, i Norma Henríquez, directora del Servei d'Atenció Primària (SAP) Vallès Oriental.

La trobada ha tingut lloc després de la petició de l’alcalde al conseller de Salut, on li reclamava afrontar la situació per prestar un millor servei al CAP de Cardedeu des de la cooperació i la col·laboració entre ambdues administracions. Els representants de Salut s’han mostrat coneixedors de la situació i han transmès que han començat a treballar per posar-hi solució.

Conscients de la manca de metges i metgesses en general però especialment a Cardedeu, s’han compromès a esmenar-ho donant prioritat al nostre municipi. També a iniciar el procés per nomenar la direcció del centre, ara vacant. La voluntat és donar una bona qualitat i accessibilitat del servei, així com garantir la permanència del personal mèdic al centre.

Ambdues institucions s’han emplaçat a seguir treballant conjuntament per millorar el funcionament del CAP de Cardedeu.

Darrera actualització: 2.11.2023 | 12:52