“Soledat no volguda: com es relaciona amb la nostra salut mental?”

Dilluns, 25 de setembre de 2023

Xerrada sobre soledat i salut mental. Dijous 5 d’octubre, a les 6 de la tarda.

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d’octubre, l’entitat Daruma i l’Ajuntament de Cardedeu organitzen la xerrada “Soledat no volguda: com es relaciona amb la nostra salut mental?”, a càrrec de Miquel Miranda, psicòleg i psicoterapeuta. Tindrà lloc el dijous 5 d’octubre, a les 6 de la tarda, a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament de Cardedeu.

Enguany el Dia Mundial de la Salut Mental té el lema “La salut mental, un dret humà universal”. Des de la Taula de Salut Mental de Granollers i comarca, de la qual Cardedeu en forma part, es proposen diversos actes durant tot el mes d’octubre per commemorar aquest dia.

La Taula de Salut Mental de Granollers i comarca és un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball col·laboratiu per promocionar l’atenció integral de la salut mental al territori. Hi formen part tots els agents públics i privats relacionats amb l’atenció a la salut mental: les entitats del tercer sector (associacions de famílies i persones amb problemes de salut mental, i entitats proveïdores de serveis), l’administració local i comarcal, la Diputació i la representació territorial de la Generalitat. La Taula planteja una interrelació dels diferents serveis que doni respostes àgils, creatives i unificades a les necessitats reals de les persones usuàries.

Daruma és una associació per protegir les persones amb trastorn mental i les seves famílies del Vallès Oriental, en especial els més joves.

Darrera actualització: 25.09.2023 | 13:00