Comença la vacunació massiva a Cardedeu, amb les 350 primeres dosis de Pfizer

Dilluns, 29 de març de 2021 a les 12:40

Estan adreçades a les persones majors de 80 anys. El CAP Cardedeu ja ha començat a donar cites. En cap cas, s’ha de trucar.

Aquest dimarts, 30 de març, comença la vacunació massiva contra la Covid-19 a Cardedeu, amb les 350 primeres dosis del vaccí Pfizer, que s’administrarà prioritàriament a les persones majors de 80 anys de Cardedeu i de Cànoves.

Les vacunacions tindran lloc a la Sala Eureka, a Can Borràs, un ampli espai on aquest any passat ja es va fer la campanya de vacunació de la grip. 

El CAP de Cardedeu ja ha començat el procés de trucar a les persones beneficiàries per concretar dia i hora per rebre el vaccí. L'horari de vacunació serà de 9.30 a 13 h i de 15 a 19.30 h

La previsió és que en les properes setmanes arribin més vacunes. En tot moment, l’ordre de vacunació serà en funció de les recomanacions de Salut, i de les indicacions del vaccí.

En tots els casos, el CAP de Cardedeu  es posarà en contacte amb les persones que han de rebre el vaccí, ja sigui mitjançant SMS o trucada telefònica. Cal esperar, doncs, a rebre l’avís o la trucada.

La gent gran i vulnerable és recomanable que vagi acompanyada.

Darrera actualització: 30.03.2021 | 11:35