Primera recollida del porta a porta

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 14:00

Els contenidors de tèxtil sanitari ubicats a la via pública estaran activats a partir de les 12 h d’aquesta nit per a tothom qui ho hagi sol·licitat (bolquers nadons i adults, i mascotes). Caldrà acostar el clauer electrònic per desbloquejar l’obertura.
L'OFICINA DEL PORTA A PORTA està ubicada a la planta baixa de l'ajuntament, amb atenció de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Durant el mes de setembre també estarà operativa els dijous de 16 a 19 h

Aquest matí els operaris del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental han fet la primera recollida del porta a porta, a la zona groga. Un altre equip ha començat a buidar, precintar i retirar els contenidors de la via pública.

A partir d’avui, l’Oficina del Porta a Porta s’ha traslladat a la planta baixa de l’ajuntament, on tothom qui no hagi pogut recollir el kit s’hi podrà adreçar. També serà el punt d’informació durant les primeres setmanes d’implantació del porta a porta.

Horari Oficina Porta a Porta:
- Juliol i agost: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h 
- Setembre: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Dijous: de 16 a 19 h

La implantació de la recollida de residus porta a porta compta amb finançament europeu del Pla de recuperació, transformació i resiliència – Next Generation.

Darrera actualització: 21.11.2022 | 14:54