“Coneix el que llences”, als barris de l’Estalvi i del Poble Sec

Divendres, 14 de gener de 2022 a les 13:00

Dos barris de Cardedeu participen en un projecte pilot innovador basat en millorar el coneixement dels residus que generem per ser-ne conscients i separar bé en origen.

Les persones residents als barris de l’Estalvi i del Poble Sec tenen l’oportunitat de participar al projecte europeu LIFE per a la millora de la recollida de residus. Amb el lema “Coneix el que llences”, les persones voluntàries que hi participen reben informació per a millorar la recollida dels residus. Es tracta d’un concepte innovador i pioner basat en la millora del coneixement individual sobre els propis residus que generem, a partir de petits reptes, informacions o qüestions que es plantegen a la ciutadania. 

El projecte es posa en marxa el divendres 21 de gener, i aquesta setmana es començaran a repartir díptics informatius a les llars dels dos barris, on s’explica com donar-se d’alta i com participar-hi via mòbil: a través de WhatsApp, SMS o Telegram. Les persones participants rebran missatges informatius sobre la recollida selectiva i petites preguntes i enquestes per resoldre. Com més s’interaccioni, s’obtindran més punts per aconseguir paquets regal valorats en 100 euros, amb productes de residu zero i entrades per actes i espectacles culturals locals.

Conèixer bé els residus que generem per ser-ne conscients i per separar bé en origen és un dels objectius d’aquest projecte, i assenta les bases per a la propera implantació del servei de recollida Porta a Porta.

Consulteu el díptic informatiu de "Coneix el que llences" al costat d'aquestes línies.

Darrera actualització: 14.01.2022 | 14:07