25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Dijous, 23 de novembre de 2023

Un any més, l’Ajuntament de Cardedeu se suma al Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, el 25 de novembre, amb el clam que la lluita contra les violències masclistes és una lluita col·lectiva que necessita de tota la societat. Totes i tots podem evitar que es produeixi la violència intervenint i denunciant comportaments agressius, discriminacions i desigualtats. 

Des de l’Ajuntament de Cardedeu ens comprometem a dedicar esforços per garantir el dret de les dones a una vida i un camí lliure de violències. La Junta de Portaveus s'ha adherit, per unanimitat, al manifest institucional.

Per celebrar el 25N, s’han programat les accions:

  • La façana de l’Ajuntament de Cardedeu s’il·luminarà de color lila durant tot el cap de setmana, on també s’hi penjarà una bandera commemorativa.
  • Esports: els clubs esportius de Cardedeu llegiran un manifest i desplegaran una pancarta per donar visibilitat a la jornada abans de l’inici del partit, i disposaran de llaços liles per a tots els jugadors i jugadores. També es penjarà una pancarta a la pista coberta del parc de Pompeu Fabra.
  • Biblioteca: selecció bibliogràfica des de la vessant educativa, social, emocional i legal. La selecció estarà exposada fins a mitjans de desembre en horari de biblioteca: els matins de dimarts, dijous i dissabte, de 10 a 14 h; les tardes de dilluns a divendres, de 15.30 a 20 h.
  • Programació cultural: abans de tots els espectacles del Teatre Auditori Cardedeu d’aquesta setmana s’emetrà una falca de conscienciació contra les violències masclistes. També es projectarà un vídeo abans de les sessions del Cinema Esbarjo, amb la mateixa finalitat.
Darrera actualització: 24.11.2023 | 09:06