Projecte: El bàsquet com a eina d’inclusivitat

Divendres, 22 de desembre de 2023

Jornada oberta el dissabte 23 de desembre, de 16 a  18 h per informar sobre l’activitat que es fa per als infants amb TEA i TDAH

“Sigues inclusiu, actua de manera inclusiva: El bàsquet com a eina” és un projecte adreçat a infants de 8 a 14 anys amb TEA o TDAH i les seves famílies, que impulsa l’Ajuntament de Cardedeu amb l’Associació Pompeu Fabra de Cardedeu.

L’objectiu d’aquest projecte és crear un espai segur, divertit i inclusiu, amb el bàsquet com a fil conductor. Les sessions tenen lloc cada dimecres de 17.30 a 18.30 h, a les instal·lacions IBC Academy, a Llinars del Vallès. Es tracta d’unes instal·lacions accessibles i segures, ubicades en un entorn tranquil per minimitzar les distraccions.

L’activitat se centra en la diversió i en la inclusió i fomenta la participació i el desenvolupament de cada nen. A més a més,. Es milloren les habilitats motoritzades dels infants. L’objectiu és crear un ambient on tots els infants s’hi sentin bé, independentment de les seves capacitats.

A la vegada, es crea una xarxa de suport, amb el foment de les relacions entre les famílies, proporcionant un lloc per connectar i compartir experiències.

Aquest dissabte, 23 de desembre, s’ha organitzat una jornada oberta, de 16 h 18 h, al Pavelló d’Esports de Cardedeu, en el marc del torneig 3x3 que organitza l’Associació Esportiva Pompeu Fabra, per explicar aquest projecte.

 

 

Darrera actualització: 22.12.2023 | 13:03