Inscripcions per les Passejades i Marxa Nòrdica per a gent gran, del 4 al 7 de setembre

Dimarts, 29 d’agost de 2023

Les inscripcions seran presencials a les oficines d’Esports del Pavelló. En cas que hi hagi més sol·licituds que places disponibles, es farà sorteig.

Del 4 al 7 de setembre s’obren les inscripcions per participar en un nou curs del cicle de passejades i marxa nòrdica, que organitza l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cardedeu.

Les inscripcions seran presencials a les oficines d’Esports del Pavelló (Av. de Jaume Campmajor, número 30), amb horari de 9 a 12 h i de 16 a 19 h. En cas que hi hagi més sol·licituds que places disponibles, es farà sorteig.

Enguany, hi ha 160 places disponibles en total, 80 per als qui vulguin fer passejades (40 pel grup dels dilluns i 40 pel grup dels dimecres) i 80 més per als qui s'inscriguin a la marxa nòrdica (dividits en 2 grups de 40 persones els divendres).

TERMINIS D’INSCRIPCIONS

  • Del 4 al 7 de setembre. Horari d’inscripcions: De 9 a 12 h i de 16 a 19 h.
  • Divendres 8 de setembre. Publicació dels llistats provisionals al taulell de les oficines d’Esports del Pavelló.
  • Dimecres 13 de setembre, a les 12 h. Es farà sorteig en cas que hi hagi més sol·licituds que places disponibles.
  • Dilluns 18 de setembre. Publicació de les llistes definitives al taulell de les oficines d’Esports.

Tant les passejades com la marxa nòrdica es faran del 2 d’octubre al 24 de maig, seguint el calendari escolar durant el període de l’activitat.

PASSEJADES

L’activitat consisteix en fer una sortida caminant pels voltants de Cardedeu. Es tracta de rutes d’unes 2 hores de durada que, majoritàriament, transcorren per camins amples, plans i amb un ferm força llis. En total es completen entre 6 i 7 quilòmetres i les sortides són a les 9.15 h el dilluns o el dimecres.

MARXA NÒRDICA

Es tracta d’una activitat inscrita al Cicle de Marxa Nòrdica de la Diputació de Barcelona que incorpora al passeig l’ús actiu d’uns bastons específics que faciliten la posició natural del cos en caminar i que integra el treball del tronc inferior i superior del cos. 
Les sortides són els divendres, però també se'n faran 3 o 4 fora del municipi.

Us podeu descarregar el document d’inscripció al següent ENLLAÇ

Darrera actualització: 29.08.2023 | 13:56