Trobada entre l’Ajuntament de Cardedeu i PIMEC Vallès Oriental

Dijous, 29 de febrer de 2024

Es va parlar de les necessitats i inquietuds del sector empresarial de Cardedeu

L’alcalde de Cardedeu, Josep Quesada i la regidora de Desenvolupament Local, Comerç i Turisme; Formació i Ocupació, Carme Mallorques han rebut la visita de PIMEC Vallès Oriental, encapçalada pel delegat territorial al Vallès Oriental, Enric Vallejo i per Carlos Sopeña, gerent i director de Viver de Bell-lloc i vocal de la Comissió Executiva de PIMEC Vallès Oriental, en representació de les empreses d'economia social de la comarca.

La trobada ha servit per debatre i copsar les necessitats i les inquietuds de la petita i mitjana empresa de Cardedeu. Tant PIMEC com l’Ajuntament s’han mostrat oberts a engegar línies de treball i d’interlocució directa per millorar i impulsar el teixit empresarial i d’emprenedoria de la vila.

Serveis de l’Ajuntament a les empreses i per al foment de l’ocupació

El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) compta amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE), un servei d’assessorament que té com a finalitat incrementar l’activitat econòmica al municipi i facilitar la celeritat en els tràmits de noves activitats empresarials i econòmiques, oferint a les empreses existents i de nova creació tots els serveis de valor afegit que necesiten per consolidar-se i créixer.

Pel que fa al Servei de Formació i d’Ocupació, ubicat a La Mongia, té com a objectiu millorar l’accés al món laboral de les persones que estan en recerca de feina, dotant de les competències necessàries que els permetin fer front a un entorn laboral cada cop més canviant i competitiu, mitjançant cursos i formacions. Disposa de borsa de treball, club de feina i borsa de treball per a empreses.

Darrera actualització: 29.02.2024 | 09:26