Torna el Fora Estocs a Cardedeu

Dilluns, 26 de febrer de 2024

Al llarg d’aquesta setmana, diversos comerços de la Xarxa Comerç Cardedeu fan promocions a les botigues i el diumenge 3 tindrà lloc la Fira Fora Estocs.

La Xarxa Comerç Cardedeu organitza una nova edició del Fora Estocs, com a rematada final de les rebaixes d’hivern d'entre els comerços que s'han adherit a la iniciativa. 

Fora Estocs a la botiga

Durant la setmana del 26 de febrer al 3 de març establiments adherits oferiran preus especials en una selecció dels seus productes.

Hi participen:

Sistres, Suc de taronja, Peu Xic, Calçats Carles Cánovas, Sabateria Santi Martí, Esports10, Godoy Cardedeu, Artijoc, Compàs, Gemma Complements, Estudi fotogràfic Jordi Pruna, Moments de Patchwork, Fruites i verdures de la Vila, La Fresca, Aquiiaraestimat i Herbolari 7 Chakras.

Fora Estocs al c. Mare de Déu del Pilar

El diumenge 3 de març, de les 10 a les 14 h es farà la fira Fora Estocs al carrer de Mare de Déu del Pilar, entre els carrers Dr. Klein i Balmes.

Al llarg del matí hi haurà diverses activitats:

• 10.30 h Masterclass de Zumba amb Powerfit Zone

• 11.30 h Storytime amb Kids&Us

• 13 h Connecta amb el teu interior amb Aquiiaraestimat

També hi haurà vermut per tothom!

Establiments participants:

Sistres, Suc de taronja, Godoy Cardedeu, Gemma Complements, Estudi fotogràfic Jordi Pruna i Aquiiaraestimat.

Comprar al Fora Estocs té premi

Durant tota la setmana qui compri productes fora estoc o participi a les activitats de diumenge, entrarà al sorteig d’un dels 4 vals de 30 € per bescanviar als establiments associats a la Xarxa Comerç Cardedeu.

Darrera actualització: 26.02.2024 | 13:20