L’Ajuntament de Cardedeu visita empreses locals per tal de detectar necessitats

Dilluns, 11 de març de 2024

Es tracta d'una de les accions incloses en el Pla d'Actuació Municipal 2023 - 2027

En el marc del Pla d’Actuació Municipal 2023 -2027, l’Ajuntament de Cardedeu està fent visites a empreses, indústries i comerços ubicats al municipi per tal de detectar necessitats i oportunitats i oferir seguiment i suport en la consolidació i creixement de l’activitat econòmica local.

Les visites es fan a empreses amb un important impacte a nivell econòmic i d’ocupació, però també es fan de manera més generalitzada al teixit empresarial i a negocis de recent obertura, als quals se’ls dona la benvinguda i es dona a conèixer els diversos programes i serveis de suport que l’Ajuntament els pot oferir des del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSTEC) i des del Servei de Formació i Ocupació.

L’ocupació i la captació de talent local, conèixer les necessitats de personal i quin tipus de professionals cerquen les empreses de Cardedeu, és un altre dels objectius que es marca l’Ajuntament

Visita a l’empresa Lola Casademunt

En aquest context, l’alcalde de Cardedeu, Josep Quesada, i la regidora de Desenvolupament Local, Comerç i Turisme; Formació i Ocupació, Carme Mallorques i el director del CSETC, Manel Cortés, han visitat la firma internacional de moda de Cardedeu, Lola Casademunt, a on han estat rebuts per la cap i directora creativa, Maite Gassó; el president general, Fernando Espona i el director general, Paco Sánchez.

L’empresa Lola Casademunt ha crescut exponencialment els darrers anys a Catalunya, a Espanya i en el mercat internacional, amb presència en països com França, Itàlia, Bèlgica, Mèxic o l’Aràbia Saudita. Les previsions són de continuar creixent els propers anys.

La trobada va servir per intercanviar impressions i conèixer quines són les seves necessitats per continuar desenvolupant la seva activitat econòmica de forma òptima al municipi.

 

Darrera actualització: 11.03.2024 | 09:51