Comença la Setmana de la Intel·ligència Artificial a Cardedeu

Dilluns, 16 d’octubre de 2023

Diverses sessions permetran conèixer quines eines d’intel·ligència artificial poden ser útils per a projectes d’emprenedoria i per a aplicar a les empreses

Cardedeu acull, del 17 al 25 d’octubre, la Setmana de la Intel·ligència Artificial (IA), amb la programació de diverses activitats per aprofundir en l’impacte de la intel·ligència artificial en el món de l’emprenedoria i les empreses.

Al llarg de la setmana, es coneixeran les tendències, les eines i les aplicacions d’IA Per millorar la gestió i la productivitat dels negocis i les empreses.

  • 17 d’octubre Webinar: Emprenent en intel·ligència artificial: cas pràctic amb la Yolanda Tarango i Elíes Baixes que ens explicaran de forma pràctica l’aplicació de la intel·ligència artificial en un projecte d’emprenedoria.
  • 18 d’octubre Eines útils d’intel·ligència artificial per a empreses i emprendre amb Santiago Dopazo per conèixer les eines que la tecnologia posa a l’abast de les empreses i l’emprenedoria per a la generació automàtica de documents i altres necessitats empresarials.
  • 20 d’octubre 13a Nit de l’Emprenedoria: “La intel·ligència artificial aplicada als negocis. Tendències, eines  noves competències”.
  • 25 d’octubre Eines útils d’intel·ligència artificial generativa en l’àmbit audiovisual i textual a càrrec de Santiago Dopazo on coneixerem les diferents eines com el Chat GPT, Jasper, Rytr, StyleGan2 i Magic White per a la generació de textos i/o imatges de qualitat i prestigi pels negocis.

La setmana de la intel·ligència artificial, organitzada pel Centre de Suport i Tecnològic de Cardedeu de l’Ajuntament de Cardedeu, és un espai de formació pràctica perquè persones empresàries, emprenedores i professionals obtinguin una visió general i completa de l’impacte de la revolució digital i tecnològica en el món empresarial.

Podeu fer les inscripcions AQUÍ

Darrera actualització: 18.10.2023 | 11:49