La temporada al Teatre Auditori Cardedeu, ja sona!

Dimarts, 25 de gener de 2022 a les 10:00

Una programació de gener a maig rica i variada amb 22 espectacles. Molta música i teatre, circ, dansa i tallers participatius. També s’hi inclouen 5 estrenes, 3 d’elles en residència al teatre amb suport a la creació;  i 9 espectacles amb presència km0 amb artistes del cens cultural local.  I, per Sant Jordi, una programació especial i més intensa.

La programació de gener a maig al Teatre Auditori Cardedeu ve farcida de música, amb el 18è Cicle Tastautors; el Febrer Musical; el Festival Ressona dedicat a la música clàssica i 3 estrenes de concerts. Dues d’aquestes estrenes són de companyies en residència al Teatre Auditori: la Cia. Mar Bezana i el seu espectacle “The Art of Castanets”; i el músic Roigé, que estrenarà “360°”, un concert banda d’autor immersiu en directe i en streaming. La tercera estrena serà Terra de somiadors, el nou treball de Legendari, banda de folk i rock del Vallès.

18è Cicle Tastautors

El Cicle Tastautors, organitzat per l’Esquellot, comença el 29 de gener amb Trestautores, 3 veus femenines que compartiran escenari i complicitats.

Després arribarà El Petit de Cal Eril i “N.S.C.A.L.H.”, les sigles de “No Sabràs Com Acabarà La Història”, el seu 8è disc.

Continuarà Marc Parrot i Eva Armisén, amb “Tinc un paper”, un espectacle familiar, el primer d’aquestes característiques que programa al Cicle Tastautors.

Tancarà la 18a edició, Roger Mas, que celebra 25 anys de trajectòria amb Totes les Flors.

Festival Ressona

El Festival Ressona inclourà una programació molt variada i de gran qualitat artística, concentrada en tres dies consecutius, el 25, 26 i 27 de març.

El cardedeuenc Víctor Braojos obrirà amb un concert de piano, presentant “Shreds of light”, peces amb clarobscurs que aporten fragments d’esperança.

Seguidament, serà ocasió per a gaudir de la música coral amb la Polifònica de Puig-reig, que presentarà “Essència Catalana”.

I el doble programa del diumenge serà amb el Jove Projecte Orquestral de Catalunya, més de 60 músics joves presentant Clàssics Simfònics. Clourà el Festival el Quartet Teixidor i Josep Fuster, quartet de corda amb el clarinetista Josep Fuster.

Teatre, varietat en el gènere

La programació de teatre de la temporada inclou 7 espectacles molt diversos.

Comencem per “Lázaro”, de la Cia. Leamok, premi SGAE en la IX edició del Festival Russafa Escènica. Una adaptació lliure de la història del Lazarillo de Tormes amb un llenguatge contemporani a ritme de rap, hip-hop i breakdance que connectarà tan amb nous com fidels públics de teatre.

La Cia. Pakipaya, que ha fet residència al Teatre Auditori Cardedeu, estrenarà “Toca Toc”, una barreja explosiva de teatre amb circ i humor amb quadre aeri i acrobàcies per parlar de la fragilitat humana i l’amor i tendresa quan dues persones es troben.

Després, un plat fort, “Speer” amb Pep Munné i Xavier Ripoll, una comèdia amarga d’intriga política basada en la figura d’Albert Speer, el ministre de Hitler.

I, per Sant Jordi, el TAC estrenarà Microteatre, els 3 textos teatrals guanyadors del Concurs Santa Jordina 2021 convocat per la Biblioteca Marc de Vilalba i produït per l’Ajuntament de Cardedeu.

Al maig arribarà “Iaia”, de la Cia. Mambo Project, una creació de proximitat i immersiva, bonica i vivencial, de petit format i en dues sessions. El públic entrarà al menjador de casa la iaia, per parlar de les nostres iaies i transportar-nos a la seves històries. Un espectacle recomanat pel catalèg d’arts escèniques programa.cat.

La programació teatral de la temporada finalitzarà, amb l’estrena de “La Fonda” del grup teatral local 10 de deu teatre, coincidint amb la Fira de Sant Isidre.

Circ, espectacles familiars i dansa amb tallers participatius

La programació al TAC es complementa amb circ i dansa amb tallers participatius familiars.

La dansa serà present de la mà de companyies adreçades a públic familiar en format de tallers participatius. Al març, Un món de cartró amb Cia. Creamoviment, recomanat per a infants de 3 a 8 anys, i  a l’abril, Ballar es cosa de llibres, amb la Plataforma Cultural La Diürna, adreçat especialment a infants de 6 a 10 anys. Dues propostes per viure experiències vivencials amb la família jugant amb el moviment i l’experiència de crear.

El dia de Sant Jordi s’ha programat “Ex-libris” de la Cia. Voël, un espectacle de circ per a tots els públics  amb quadrant rus, bola d’equilibri i mans a mans. S’ha presentat en la darrera edició de la Fira Trapezi de circ i la companyia va rebre el premi Zirkòlika al millor número de circ el 2018.

Venda d’entrades i informació

La informació completa de la programació la trobareu al web www.teatreauditoricardedeu.cat.

Recordem que les entrades es poden adquirir tant pel portal web com presencialment. La venda presencial és a l’oficina de Vil·la Paquita, de dimecres a divendres, de 9.30 a 14 h. També a la taquilla del Teatre des d’1 hora abans de l’espectacle, sempre que quedin entrades disponibles.

         

Darrera actualització: 25.01.2022 | 11:16