El Museu de Cardedeu se suma a les Jornades Europees del Patrimoni

Dijous, 6 d'octubre de 2022 a les 09:00

Al llarg del cap de setmana l'accés al Museu serà gratuit i el diumenge 9 d'octubre s'organitza l'activitat "Un passeig per Cardedeu"

El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu se suma a les Jornades Europees del Patrimoni, que enguany se celebren els dies 7, 8 i 9 d'octubre. 

Al llarg del cap de setmana, l'entrada al Museu serà gratuïta i s’oferiran dues visites guiades per les seves sales, el dissabte a les 18h i diumenge a les 12h. No cal reserva prèvia per a aquesta visita.   

També s'ha programat l'activitat  "Un passeig per Cardedeu". Es tracta d'un itinerari pel centre de Cardedeu on a partir de l’observació del patrimoni s’anirà descobrint la història del municipi. Una manera amena de conèixer la història tot passejant i posant en valor el patrimoni arquitectònic que es conserva avui a Cardedeu i reflexionant sobre la importància de la seva conservació. L'activitat és gratuïta, però cal reserva prèvia.

Sobre les Jornades Europees de Patrimoni

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. La present  edició 2022, se celebrarà els dies 7, 8, 9 d’octubre. Museus, palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics, i altres espais patrimonials, obren les seves portes perquè els ciutadans puguin conèixer de primera mà el patrimoni.

Enguany, les Jornades Europees de Patrimoni se celebren sota el lema ‘Patrimoni i sostenibilitat’ i ens conviden a reflexionar sobre la protecció del nostre patrimoni (material, immaterial i natural) i a explorar l’ús dels recursos en relació amb la seva preservació, en un context marcat pel canvi climàtic.

Darrera actualització: 06.10.2022 | 14:24