Oberta la convocatòria d'ajuts de menjador per al curs escolar 2023/24

Dimarts, 9 de maig de 2023

Les sol·licituds es poden presentar del 9 de maig al 9 de juny, telemàticament a seu.cardedeu.cat o bé presencialment a l'OAC, amb cita prèvia.

Oberta la convocatòria d'ajuts de menjador pel curs 2023-2024 del Consell Comarcal del Vallès Oriental i els complements econòmics que convoca l'Ajuntament de Cardedeu. Amb un pressupost de 70.000 euros, aquests ajuts del consistori  s'atorguen a aquelles persones a les quals el Consell Comarcal hagi aprovat l'ajut de menjador al 70 % i el complementen fins al 95 %. Els dos ajuts es presenten mitjançant la mateixa sol·licitud.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

Les sol·licituds es poden presentar del dia 9 de maig i al 9 de juny, els dos inclosos. 

Com?

- Telemàticament, a la seu electrònica de l’Ajuntament: seu.cardedeu.catmitjançant instància genèrica i adjuntant la sol·licitud especifica d’ajuts de menjador complimentada i signada per tots els membres de la unitat familiar, i aportant la documentació obligatòria.

- Personalment, l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Cardedeu. Cal sol·licitar cita prèvia en el següent enllaç: Cita prèvia  o bé trucant al 93 844 40 04.

Podeu consultar tots els requisits, al fulletó informatiu i descarregar-vos la SOL·LICITUD.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb Serveis Socials al telèfon 93 844 41 40 o per correu electrònic a serveisocials@cardedeu.cat.

Podeu consultar tota la documentació als documents adjunts a aquesta notícia.

 

Darrera actualització: 9.05.2023 | 09:49