Nou Servei d’Intervenció Socioeducativa per a infants i adolescents a la Fusteria

Dilluns, 3 d’abril de 2023

El SIS dona suport, estimula i potencia la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, compensant les deficiències socioeducatives de les persones ateses a través del treball individualitzat, el grupal, la família i el treball comunitari.

Després de dos anys de treball i definició del projecte, avui es posa en marxa el Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS Cardedeu) per a infants i adolescents.

Es tracta d’un servei diürn preventiu ubicat en l’entorn o context habitual de l’infant o adolescent, fora de l'horari escolar, que dona suport, estimula i potencia el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo. Al mateix temps, compensa les deficiències socioeducatives de les persones ateses mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i amb la comunitat.

Poden ser persones beneficiàries del SIS aquells infants o adolescents de Cardedeu, d’entre 6 i 15 anys, i les seves famílies quan requereixin suport assistencial o formatiu, que estiguin en situació de risc, mitjançant derivació dels serveis socials. No obstant, en el mateix servei es contempla la inclusió d’altra població infantil i adolescent i les seves famílies amb el propòsit d’afavorir la prevenció comunitària i la cohesió social.

El SIS està ubicat a la Fusteria, a tocar de la Tèxtil Rase, amb horari d’atenció de 16.30 a 20 h.  

Per qualsevol consulta, es pot contactar amb els serveis socials municipals per telèfon 93 844 41 40 o per correu electrònic serveisocials@cardedeu.cat

Darrera actualització: 3.04.2023 | 14:22