Una delegació de la Mancomunitat de la Ribera Alta de València visita Cardedeu pel model porta a porta

Dijous, 17 de novembre de 2022 a les 10:00

L’objectiu és conèixer les singularitats de la recollida de residus porta a porta de Cardedeu i els detalls que porten a un índex tan elevat de recollida selectiva

Representants polítics de la Mancomunitat de la Ribera Alta de València, encapçalada pel president, on també hi havia alcaldes i regidores de diversos municipis, representants de la Diputació de València i el gerent del Consorci de Residus, han visitat aquesta setmana Cardedeu per conèixer de primera mà diferents aspectes del sistema de recollida porta a porta del municipi.

L’alcalde, Enric Olivé, i la regidora de Serveis, Verònica Vidal, han rebut la delegació i els han explicat l’experiència de Cardedeu en la implantació del porta a porta. Han pogut comprovar com funciona i conèixer els detalls que porten a resultats tan elevats de recollida selectiva. La visita ha finalitzat amb el seguiment del camió recol·lector per veure el procediment de recollida.

La implantació de la recollida de residus porta a porta està finançada per la Unió Europea-NextGenerationEU emmarcat dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Darrera actualització: 25.11.2022 | 14:03