Sol·licitud d'autorització d'alta o de baixa de parada al mercat ambulant

Obtenir autorització per posar una parada de venda al mercat ambulant del dilluns o bé sol·licitar la baixa d'una parada que ja està autoritzada.


Qui ho pot demanar?
Qualsevol persona física o jurídica que vulgui instal·lar una parada en el mercat ambulant de dilluns de Cardedeu o bé qualssevol persona que vulgui sol·licitar la baixa d'una parada que té autoritzada.

Els concursos es convocaran en funció de les necessitats, prèvia publicació a l'apartat de perfil de contractat d'aquesta mateixa pàgina web i al Butlletí Oficial de la Província.

Quin cost té:

Un cop obtinguda l'autorització, caldrà abonar les despeses de publicitat de l'adjudicació en diaris oficials i les de la formalitació del contracte, i semestralment l'import corresponent a la taxa per ocupació de via pública (al marge superior dre

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Horari: Oficina d'Atenció Ciutadana - dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 9 a 14 h i dijous de 9 a 19 h (exclòs el període entre el 15 de juny i el 15 de setembre, les setmanes compreses entre el dia de Nadal i el de Reis i per Setmana Santa)

Darrera actualització: 15.04.2020 | 10:11