JGL 13 desembre 2010

Del 21 de desembre de 2010 al 1 de gener de 2037 de 00:00 a 00:00

Ordre del dia:

  1. Aprovació de l'acta de la sessió del dia 29 de novembre de 2010.
  2. Aprovació factures diverses.
  3. Aprovació pagaments diversos pendents d'aplicar al Pressupost 2010.
  4. Aprovació pagaments corresponents a factures prèviament aprovades a càrrec del Pressupost 2010.
  5. Aprovació llicències urbanístiques.
  6. Aprovació de la certificació nº 4 i última de les obres de cobertura de la pista i arranjament del paviment del parc Pompeu Fabra.
  7. Contractació de les obres de rehabilitació parcial interior dels vestidors de la pista coberta del parc Pompeu Fabra.
  8. Contractació de la restauració del tram central de la riera de Vallforners.
  9. Modificacions d'amplada i modificació de baixa de gual per entrada i sortida de vehicles a la via pública.
  10. Aprovació de la modificació del subjecte passiu d'una liquidació de quotes definitives de les contribucions especials de les obres de l'enllumenat públic del carrer Girona, entre el carrer Joaquim Blume i el carrer Arquitecte Gaudí (finca c/ Girona, núm. 92).
  11. Aprovació de la modificació del subjecte passiu d'una liquidació de quotes definitives de les contribucions especials de les obres de l'enllumenat públic del carrer Girona, entre el carrer Joaquim Blume i el carrer Arquitecte Gaudí (finca carrer Gran Via Tomàs Balvey, núm. 86).
  12. Aprovació de la modificació del subjecte passiu d'una liquidació de quotes definitives de les contribucions especials de les obres de l'enllumenat públic del carrer Escultor Llimona i primer tram del carrer Turó de la Penya. (finca situada al carrer Montells, núm. 4).
  13. Aprovació del conveni de col.laboració entre l'Ajuntament de Cardedeu i Càritas Parroquial de Cardedeu i autorització de despesa per als anys 2010 i 2011.
  14. Aprovació del conveni entre l'Ajuntament de Cardedeu i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona per a la realització de pràctiques d'Artterapia.
  15. Concessió d'ajut econòmic en matèria de serveis socials a la família A.A.
  16. Adhesió al servei de préstec de material esportiu de la Diputació de Barcelona.
  17. Aprovació de transferència al Pressupost del Patrona Municipal d'Esports.
Darrera actualització: 2.07.2015 | 13:47