JGL 1 febrer 2010

Del 1 de febrer de 2010 al 1 de gener de 2037 de 00:00 a 00:00
Ordre del dia:
  1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.
  2. Aprovació pagaments diversos.
  3. Aprovació llicències urbanístiques.
  4. Concessió altes de guals per entrada i sortida de vehicles a la via pública.
  5. Aprovació del preu públic de la matrícula dels cursos d'informàtica del tercer trimestre al centre de formació La Mongia.
  6. Aprovació del preu públic pel curs d'iniciació de llengua de signes catalana 2010 al centre de formació La Mongia.
  7. Concessió d'ajut d'emergència a Haití.
  8. Transferència de capital al PMMA Tomàs Balvey i casal de cultura Dr. Daurella.
  9. Aprovació de l'actualització dels preus del contracte relatiu al servei de neteja viària i recollida de trastos i andròmines.
  10. Aprovació de l'addenda al conveni per a la urbanització del passeig Pau Gesa, entre el tram del c/ Sant Antoni i la plaça Marc Viader.
  11. Aprovació del conveni entre l'Ajuntament de Cardedeu i el Consorci Administració oberta Electrònica de Catalunya per a la utilització del servei de comunicació mitjançant sms.
  12. Contractació dels serveis per a la gestió i manteniment dels sistemes informàtics de l'Ajuntament de Cardedeu per l'any 2010.
  13. Aprovació de l'expedient de contractació de les obres del nou accés al Patronat Municipal d'Esports de Cardedeu i rehabilitació de façana.
  14. Aprovació de l'expedient de contractació de les obres de substitució de la coberta, reforma d'instal.lacions i adaptació per l'accessibilitat al Mercat municipal.
  15. Aprovació de l'expedient de contractació del servei de direcció de l'obra (d'arquitecte), de les obres de rehabilitació de la fàbrica Tèxtil Rase- 1a. Fase Sala Polivalent.
  16. Aprovació de l'expedient de contractació del servei de direcció de l'obra (d'arquitecte tècnic/aparelllador), de les obres de rehabilitació de la fàbrica Tèxtil Rase- 1a. Fase Sala Polivalent.
Darrera actualització: 2.07.2015 | 10:34