JGL 08 juliol 2008

Del 8 de juliol de 2008 al 1 de gener de 2037 de 00:00 a 00:00
Ordre del dia:
  1. Aprovació de l'acta anterior
  2. Aprovació de factures diverses.
  3. Aprovació llicències urbanístiques.
  4. Concessió de llicències d'ocupació de la via pública per taules i cadires a diferents establiments.
  5. Acceptació de la subvenció del Ministeri d'Administracions públiques del projecte de modernització i adequació a la llei d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics.
  6. Aprovació de l'acord d'adhesió a la pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil i patrimonial de la qual és prenedora l'Associació Catalana de Municipis i Comarques.
  7. Concessió de subvenció a l'Associació de la Fira de Sant Isidre.
  8. Aprovació del conveni específic entre la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Cardedeu relatiu a la realització d'un programa escolar de teatre, música i dansa al municipi de Cardedeu.
  9. Autorització canvi de vehicle de la llicència de taxi nº 1.
  10. Aprovació definitiva del projecte d'enllumenat públic i arranjament de voreres del c/ Girona, entre el carrer Joaquim Blume i el carrer Arquitecte Gaudi.
  11. Aprovació definitiva del projecte d'enllumenat públic del c/ Escultor Llimona i primer tram del c/ Turó de la Penya i ampliació de la vorera en un costat del c/ Escultor Llimona.
  12. Aprovació de preus contradictoris relatius a la segona certificació de les obres de reurbanització per incorporació de carril bici.
  13. Aprovació de la certificació nº 2 de les obres de reurbanització per incorporació de carril bici.
Darrera actualització: 2.07.2015 | 10:23