Pla Local de Joventut 2023-2026

El Pla Local de Joventut 2023-2026 recull la voluntat de dissenyar una estratègia que orienti les polítiques de Joventut al municipi per als propers anys, marcant els objectius estratègics i les línies d'actuació i accions. Les accions prioritzades són en l'àmbit educatiu, LGTBIQ+ i feminismes, la participació i la cultura.

El Pla planteja la consolidació d'un model, el de la Paki, on les joves són les protagonistes de les polítiques de joventut, i amb un nou equipament que ha de consolidar aquesta nova etapa: Vil·la Paquita, el seu pati i l’actual local del Casal de Joves La Paki han de ser el centre neuràlgic on bullin les iniciatives juvenils. Un espai de trobada per a joves des de la diversitat i que esdevingui espai de referència, amb l’acompanyament del treball transversal amb d’altres regidories, i així abordar aspectes importants per a les joves com la seva formació, la salut mental, la sexualitat o la seva emancipació.

El Pla Local de Joventut 2023-2026 ha d’esdevenir el full de ruta per a generar una comunitat juvenil conscient i crítica que esdevingui llavor per a un canvi social cap a una societat que sigui digne de viure.

Darrera actualització: 30.03.2023 | 11:44