Associació PAS - Amics del Camí - Serveis de Participació i Sostenibilitat

Associació PAS - Amics del Camí - Serveis de Participació i Sostenibilitat és una entitat sense ànim de lucre i d'abast nacional que té diverses seus territorials. La seu de coordinació nacional és a Cardedeu.
El PAS es dedica a projectes d'implicació social i participativa. El projecte més significatiu és El Camí, una ruta de senderisme i turisme cultural per les terres de parla catalana, que es defineix participativament poble a poble d'arreu dels Països Catalans.
El PAS organitza caminades (caps de setmana, ponts i vacances), camps de treball (per a col·lectius de joves) i altres activitats obertes a tothom i arreu del territori. També edita guies turístico-culturals d'arrel social dels trams del Camí senyalitzat, oferts per a caminar com a experiència de senderisme autònom. Actualment, el Camí al Montseny i El Camí a la Garrotxa i al Ripollès (Dels volcans a la terra dels mites).  També va ser l'entitat impulsora de l'Intercanvi Cultural de Cardedeu amb el municipi de Xàbia (Marina Alta).

Av. Rei en Jaume, 131 - 08440
Nom de contacte: Lluís Planas Herrero
Telèfon: 93 844 45 53/60
Adreça electrònica: pas@elcami.org/elpas@elcami.org
Lloc web: www.elcami.cat
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 30.07.2020 | 08:51