Biblioteca Marc de Vilalba

La Biblioteca Municipal de Cardedeu és el servei públic de lectura per a la formació, la informació i cultura de tots els veïns d'aquesta vila. L'accés a la biblioteca és lliure i gratuït per a tothom, i la seva finalitat és la de satisfer les demandes dels diferents grups d'edat i de tots els col·lectius socials. Per utilitzar els serveis de la Biblioteca és necessari fer-se el carnet d'usuari. Inscriure's com a usuari a la Biblioteca és immediat i només cal presentar el DNI personal. També podeu demanar el carnet a través de l'enllaç situat a la dreta de la pàgina.

Els nostres serveis: 
Informació. Atenem les vostres consultes sobre qualsevol qüestió que us interessi. Proporcionem accés a catàlegs externs i al local. També a bases de dades en línia,
Consulta. tots els documents es poden consultar a les sales. Disposem de reproductors d'imatge i so (DVD, CD i CD-ROM)
Préstec. Cada lector pot emportar-se un total de 30 documents del conjunt de les biblioteques de la Xarxa (15 en suport paper i 15 en suport multimèdia), durant 30 dies.
Préstec interbibliotecari. Podeu demanar llibres d'altres biblioteques a través del préstec interbibliotecari. Cal abonar el cost del transport (1,50 €).
Préstec a domicili. Pensat per a persones que estan malaltes o tenen problemes per a desplaçar-se, i el préstec a institucions privades i /o col·lectius específics com escoles, entitats i associacions de Cardedeu, etc.
Internet i +. Ordinadors preparats per a la connexió a Internet i amb programari d'ofimàtica. Es pot fer reserva d'ordinador des de l'enllaç situat a la dreta de la pàgina.
Zona Wi-Fi. Tota la biblioteca és zona Wi-Fi per connectar-se a Internet amb els portàtils personals, les PDA o qualsevol telèfon mòbil de tercera generació.
Punt TIC. Aula d'informàtica destinada al treball amb programari lliure. Ofereix connexió a Internet i ofimàtica. S'organitzen cursos i xerrades de formació.

La Biblioteca Marc de Vilalba també actua de punt d’informació ciutadana.

carrer del Doctor Klein, 101 - 08440 Cardedeu - Barcelona
Telèfon: 93 871 14 17
Adreça electrònica: b.cardedeu.mv@diba.cat
Lloc web: www.bibliotecacardedeu.cat/
Horari:  
Horari
Matins: dimarts, dijous i dissabtes*, de 10 a 14h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20 h

*De Sant Joan fins a la Diada, la Biblioteca no obre els dissabtes
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.06.2023 | 12:25