Asociación Proyecto Mi Casa

La Asociación Proyecto Mi Casa, treballa des de l’any 1993 amb projectes educatius  a la ciutat de El Alto, Bolivia. El nostre treball es centra en:

1. Sensibilizació de la problemática dels nens, nenes, adolescents i joves en Bolivia, i informació  del  projecte  educatiu-social a la població española.

2. Suport técnic i económic al projecte de Mi Casa a Bolivia.

 

El principal projecte de l’associació Proyecto Mi Casa en la actualitat és el programa  Macha'k Sartawi,  que desenvolupa les seves activitats des de la gestió del 2003 com un programa extern d'integració social per a nens/es, adolescents de programes residencials

Macha'k Sartawi és de un centre dia per a menors en situació de risc social que centra la seva activitat en la prevenció de l'abandonament del nucli familiar i per tant en la promoció de l'estabilitat familiar dels nens, nenes i adolescents del barri de la ciutat de El Alto.

Els abordatges metodològics és realitzen a partir de concepcions i supòsits constructivistes, alliberadors, preventius, humanistes i sistèmics; concepcions imprescindibles per al desenvolupament integral i digne de l'ésser humà.
La intervenció, de natura multidisciplinària i no assistencialista és divideix en les següents àrees d'atenció:

 Àrea pedagògica: Implementa estratègies educatives d’intervenció per desenvolupar les potencialitats cognitives, afectives, creatives, espirituals i de convivència familiar.
Àrea Sociolegal: Estableix mecanismes de seguiment familiar i social, de coordinació amb els progenitors i de coordinació interinstitucional amb escoles i altres centres comunitaris, per consolidar l’estabilitat del sistema familiar i del programa
Àrea de salut:: Ofereix i facilita un treball de prevenció, atenció mèdica integral mitjançant serveis mèdics a nivell intern i extern del programa, i suport nutricional, al implementar el servei de menjador (2 àpats); per al benestar físic dels participants

Àrea Psicològica: Ofereix i facilita atenció psicològica individual, grupal i familiar a través d’un espai terapèutic on aconseguir l’estabilitat emocional.

Àrea de Producció:   Capacita tècnicament en costura a partir de la participació activa dels beneficiaris en la autosostentació d’aquesta àrea mitjançant la venta d’artesanies confeccionades.

 

Bellsolar,23 2-2 - 08440
Nom de contacte: Esther Crivillers Dachs
Telèfon: 69 612 18 44
Adreça electrònica: proyectomicasa@hotmail.com/gorxaz@hotmail.com
Lloc web: www.proyectomicasa.org/
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.07.2020 | 17:31