El Teatre Auditori Cardedeu programa L’ARCA de La Trifulga dels fútils, teatre inclusiu i obert

Dimecres, 24 de gener de 2024

Dissabte 27 de gener, a les 19 h. La Trifulga dels fútils és una companyia de teatre oberta i inclusiva formada per actors professionals, persones amb capacitats diverses i persones aficionades al teatre.

La programació d’arts escèniques de Cardedeu acull la nova proposta de La Trifulga dels fútils aquest dissabte, 27 de gener, a les 19 hores, al Teatre Auditori Cardedeu. Serà el primer espectacle de la temporada gener a juny’24 més enllà del cicle Tastautors. 

L’ARCA és una tragicomèdia de creació pròpia dirigida per Manel Anoro. Quatre tripulants d'una nau espacial viuen una hivernació que els ha esborrat la memòria i, quan desperten, no saben qui són. Entre els objectes que transporta la nau hi trobaran un llibre a través del qual aniran descobrint la seva identitat i els seus sentiments, qui són i de què estan fets. El preu de l’entrada és de 6 euros i està recomanada a tots els públics, majors de 10 anys. Compra d’entrades 

La Trifulga dels fútils es defineix com una companyia de teatre oberta i inclusiva formada per actors professionals, persones amb capacitats diverses i persones aficionades al teatre. Va néixer l’any 2000 com a recurs comunitari de salut mental depenent de l’Hospital de Sant Pau. El creixement de la companyia, amb més de 13 espectacles, els porta a independitzar-se de la institució l’any 2015, i a seguir el camí com a companyia estable i participar en festivals i programacions de teatres d’arreu del territori. 

L’espectacle L’ARCA es va estrenar a L’Altre Festival 2023 a Barcelona i ara el presenten a Cardedeu. L’espectacle s’ha programat des de la Regidoria de Cultura en coordinació amb la Regidoria de la Gent Gran i la Regidoria de Capacitats diverses. L’espectacle està inclòs a la plataforma Apropa Cultura, eina per fer més accessible l’oferta cultural a les persones en situació de vulnerabilitat. 

Darrera actualització: 24.01.2024 | 13:45