Torna l’Espai de trobada de famílies amb infants de 6 a 12 anys

Dimarts, 6 de febrer de 2024

L’objectiu és compartir i reflexionar sobre tot allò relacionat amb la criança, de manera comunitària.

  • Reunió informativa el dimarts 13 de febrer, a les 17 h, a la Sala Eureka.
  • Inscripcions fins al 19 de febrer.
L’Ajuntament de Cardedeu torna a organitzar l’Espai de trobada de famílies amb infants de 6 a 12 anys. Es tracta d’un espai acollidor on poder intercanviar experiències, dubtes, inquietuds, desitjos, expectatives i sentiments amb d’altres mares i pares o persones cuidadores en relació a la criança. 
 
L’activitat es farà a la Sala Eureka (al costat de la Policia Local). Són 10 sessions que es faran els dimarts de 17 a 19 hores, del 20 de febrer al 30 d’abril, sempre amb el mateix grup, i estarà dinamitzada per dues educadores socials de l’Ajuntament de Cardedeu. 
 
L’Espai de Trobada comptarà amb un servei de cura pels infants perquè les famílies que ho necessitin puguin assistir a les sessions
 
La creació d’aquest espai de trobada neix de la necessitat de fer front a situacions complexes de manera comunitària per aconseguir objectius comuns i la inclusió i la millora de les condicions de vida de tota la ciutadania.
 
Reunió informativa: Dimarts 13 de febrer, a les 17 h, a la Sala Eureka. 
 
Inscripcions fins al 19 de febrer a Can Borràs (c. Dolors Granés, 2)
Tel. 93 844 41 40
 
L’experiència d’anteriors edicions és clarament positiva, tal com posen de manifest diverses persones que hi han participat:
 
“L'espai de trobada de famílies és refugi i un lloc on trobar comprensió i acompanyament a tots nivells. Et trobes amb famílies amb situacions similars a la teva, o de vegades no, però això també t'ajuda a veure les coses amb perspectiva. És realment molt enriquidor i una font inesgotable de recursos per a aprendre cada dia en aquest difícil rol de pares i mares. El temps millor invertit de la setmana, sens dubte.”
Raquel, mare d'una nena de 8 anys
 
“M’emporto tot el que hem compartit que ha estat un aprenentatge, molts riures i bona energia”. (Anònim)
 
“M’he sentit molt a gust. He après de l’experiència de les companyes i de la informació facilitada i m’emporto amigues noves i moltes coses per llegir i aplicar” (Anònim)
Darrera actualització: 6.02.2024 | 10:36