Els equipaments de Cardedeu, oberts a la ciutadania

Dimecres, 26 de gener de 2022 a les 08:52

La Tèxtil Rase, la Sala Sarau, el Teatre Auditori Cardedeu i Vil·la Paquita concentren el gruix de les activitats que es fan amb regularitat cada setmana en localitzacions municipals

Associacions, centres educatius i, en menor mesura, empreses i particulars són els perfils d’usuaris dels diferents equipaments que l’Ajuntament de Cardedeu posa a la disposició de la ciutadania per tal que en puguin fer ús per a les seves activitats.
Espais com la Tèxtil Rase, la Sala Sarau, el Teatre Auditori Cardedeu i Vil·la Paquita són, amb 200 hores setmanals, equipaments culturals de referència per a les activitats que s’hi organitzen amb regularitat: tallers de circ, tallers de teatre per a infants i joves, teatre social, clown, dansa, balls en línia, assaig de la colla bastonera, classes de country, gòspel, coral, autodefensa femenina o batucada.

Altres localitzacions municipals obertes a la ciutadania que acullen activitats setmanalment són les sales de reunions Gran i Petita del Pavelló d’Esports, diverses aules de La Mongia, Vil·la Paquita, el Cinema Esbarjo, la Pista Coberta del Pompeu Fabra, el Parc dels Pinetons o el mateix Parc Pompeu Fabra.

Aquest any 2021 s’han gestionat un total de 312 instàncies de sol·licitud d’equipaments, de les quals el 64% van ser d’entitats i d’associacions; el 24%, de centres educatius; el 6%, de particulars, i l’altre 6%, d’empreses.

Sol·licitud d’ús dels equipaments municipals

Cal presentar la instància específica “Equipaments”, esmentant l’activitat que s’hi desenvoluparà, l’equipament que se sol·licita i les dates i horaris d’ús. Cal apuntar que s’haurà de fer la instància almenys 15 dies abans de l’inici de l’activitat.

La instància es pot entrar telemàticament a través de la seu electrònica seu.cardedeu.cat o bé presencialment, demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Properament, s’activarà al web de l’Ajuntament un calendari específic de  prereserva de la Tèxtil Rase i la Sala Sarau.

Darrera actualització: 27.01.2022 | 11:08