CICLICUS ESPECTACLES SLU

◦ Nom artístic: Cíclicus
◦ Empresa o entitat:
CICLICUS ESPECTACLES SLU
◦ Especialitat: Cíclicus és una empresa cultural dedicada a la creació interdisciplinària, direcció artística, producció i promoció d’arts escèniques des de 2009 amb seu a Barcelona.
El circ com a narració acrobàtica, assoleix una força dramatúrgica que provoca una emoció profunda, pura i amb sentit. El públic és per nosaltres un element actiu del qual cerquem una mirada participativa.
Les nostres obres parteixen d’uns personatges amb una partitura emocional, una dramatúrgia i un paisatge que treballem des d’una ànima col·lectiva. Comptem amb professionals interdisciplinaris que participen en el procés creatiu fins la posada en escena, així aconseguim propostes riques i equilibrades, utilitzant un diàleg respectuós des dels nostres oficis i la nostra visió personal.
Creem estructures per la pràctica del circ amb materials de la natura. El treball d’encaix d’aquests elements a l’escenari i a la història, fa que el nostre procés esdevingui un viatge d’experimentació, imprevistos i sorpreses; un camí que ens uneix i ens fa créixer, i que ofereix un efecte escenogràfic armònic i singular.
◦ Professional

• Xarxes socials:
• Instagram: @ciclicus
• Facebook: @ciclicus
• Canal Youtube: 
https://www.youtube.com/@ciaciclicus3413
 

Telèfon: 647750604
Adreça electrònica: geraldine@ciclicus.com
Lloc web: ciclicus.com/
Darrera actualització: 19.01.2023 | 18:21