Zona vermella

A alguns carrers de Cardedeu hi funciona la zona vermella, que permet estacionar gratuïtament els vehicles durant un màxim d'una hora i mitja (excepte a l'av. Jaume Campmajor, on s'hi pot aparcar durant tres hores).

L'horari de vigilància de zona vermella és de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h, i cal indicar l'hora d'arribada. Es pot fer utilitzant els rellotges horaris que ha editat l'Ajuntament, i que es poden aconseguir a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana) de l'Ajuntament. Les persones que resideixen en zona vermella disposen de permís especial d’estacionament del vehicle empadronat al seu domicili des de les 19 h fins les 10 h del dia següent. Per a gaudir-ne han de sol·licitar l’adhesiu corresponent a l’OAC.

L'objectiu de la zona vermella és afavorir la rotació de vehicles per estimular les compres als eixos comercials, i garantir que cada plaça d'aparcament sigui aprofitada pel màxim de cotxes possible.

La zona vermella de Cardedeu és vigilada per una empresa que en controla el correcte funcionament. Són susceptibles de ser sancionats els següents supòsits: superar el límit d'estacionament permès, no indicar l'hora d'arribada, col·locar defectuosament el document de control horari o canviar-lo sense moure el vehicle, i ocupar més d'una plaça d'estacionament.

Hi ha quatre màquines per anul·lar les multes, que es podran cancel·lar dins les dues hores següents a la sanció a canvi del pagament de cinc euros. Les màquines estan instal·lades: una propdel Mercat municipal, una davant de la Biblioteca (carrer Dr. Klein), una davant les dependències de la Policia Local (av. Àngel Guimerà) i una davant el Casal de la Gent Gran (av. del rei En Jaume).

És un servei obligatori ?:

No
Darrera actualització: 18.04.2023 | 08:49