Policia Local

El cos de Policia de Cardedeu és un dels encarregats de vetllar pel lliure exercici dels drets i llibertats de les persones al nostre municipi i alhora fer complir les normes de convivència acordades pels ciutadans de Cardedeu a través dels seus representants. S'estructura a través de les següents àrees:

- Area de Direcció: És l'àrea superior de comandament, es dissenyen les línees mestres de funcionament i organització. Es treballa paral·lelament amb les directrius marcades pel govern municipal.

- Policia Administrativa: Àrea encarregada de garantir el compliment dels reglaments, ordenances, bans, resolucions i altres disposicions i actes municipals, d'acord amb la normativa vigent.

- Trànsit i Seguretat Viària: l'objectiu de la qual és aconseguir una major seguretat viària i perfeccionar el sistema de prevenció, mitjançant campanyes periòdiques de control i realitzant una important tasca d'educació vial.

- Seguretat Ciutadana: La protecció de les persones i béns, així com la vigilància dels espais públics són algunes de les principals tasques d'aquesta àrea, les quals es porten a terme mitjançant plans de prevenció de delictes, seguretat en esdeveniments, festes i activitats públiques, protocol previ d'actes públics, protecció de concentracions i manifestacions.

- Qualitat de Vida i Proximitat: té la capacitat d'intervenir de manera preventiva en matèria de seguretat ciutadana fent d'intermediari i gestionant la conflictivitat quotidiana del ciutadà i generant, així mateix, un nou estil de treball.
La protecció al menor, la gent gran, la família, les víctimes de violència de gènere, el suport a la joventut, la prevenció de les drogodependències, són alguns dels temes que s'han de portar a terme des de l'àrea de Qualitat de vida conjuntament amb altres serveis de l'administració, com els serveis socials i els serveis educatius entre altres, pel que és fonamental tenir una forta coordinació amb tots ells.

Av. d'Àngel Guimerà, 126 - 08440 Cardedeu - Barcelona
Telèfon: 93 844 41 41
Adreça electrònica: policial@cardedeu.cat
Horari:  
24 hores dels 365 dies de l'any
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.09.2023 | 08:55