Can Borràs - Acció Social, Educació, Igualtat i Gent Gran

L'edifici de Can Borràs és la seu de diversos serveis municipals:

ACCIÓ SOCIAL serveisocials@cardedeu.cat
Els Serveis socials bàsics atenen la ciutadania de forma personalitzada per garantir les necessitats bàsiques, millorar el benestar social i afavorir la inclusió de les persones, especialment si es troben en situació de risc social o d'exclusió. Oferim atenció, orientació i assessorament sobre els serveis i prestacions als quals es pot accedir.

EDUCACIÓ educacio@cardedeu.cat 
La regidoria d'Educació parteix d'un plantejament del concepte de l'educació transversal, global i sistèmic. L'educació es basa en el creixement de la persona al llarg de la seva vida en totes les seves dimensions: personal, acadèmica, professional i social. Els serveis que s’ofereixen són coherents amb aquest plantejament, treballant conjuntament amb les escoles bressol, les escoles de primària i els instituts de Cardedeu. També s’organitza, es planifica i es gestiona la formació del Centre de Formació d'Adults Graó, amb seu a la Mongia.

IGUALTAT igualtat@cardedeu.cat
Els objectius de la Regidoria d’Igualtat són fomentar la igualtat entre homes i dones, així com la defensa dels drets de les persones LGTBI. Es treballa per a que la plena igualtat sigui real i efectiva en la vida diària de la ciutadania, incorporant la mirada feminista a l’acció de govern i a totes les polítiques públiques.

GENT GRAN gentgran@cardedeu.cat
S’ofereixen tallers, activitats i programes amb l’objectiu de promoure l’autonomia i l’envelliment actiu.

c. Dolors Granés, 2 -
Telèfon: 93 844 41 40
Adreça electrònica: serveisocials@cardedeu.cat; educacio@cardedeu.cat
Adreça electrònica: gentgran@cardedeu.cat
Horari:  
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.11.2023 | 13:40