Pla director de l'Estat Estructural de la xarxa de Sanejament (Pla de Clavegueram)

L'Ajuntament de Cardedeu disposa del Pla Director de l'Estat Estructural de la xarxa de Sanejament (Metresa), elaborat al desembre de 2016 en conveni en el marc amb el Consorci Besòs-Tordera, amb la implicació de tècnics i tècniques del mateix consorci, de l'ajuntament i de l'empresa Drenatges Urbans del Besòs.

El pla pretén valorar l'estat de la xarxa de sanejament des del punt de vista estructural, dels riscos i del funcionament hidràulic a partir de la següent informació: dades GIS, circuit tancat de càmera de televisió CTTV, models d'envelliment, factors de deterioració, mapa de riscos i capacitat hidràulica per ajudar a determinar els trams a renovar. Amb això s'aconsegueix optimitzar els costos de la inversió en manteniment i rehabilitació, implementar un mètode objectiu per classificar danys, dimensionar i prioritzar la distribució d'un fons econòmic de reposició per minimitzar l'envelliment de la xarxa.

Especialment, el Pla marca les prioritats on actuar en els propers anys i, per exemple, ha fet que es prioritzi, també en el marc de les inversions subvencionades pel Consorci, actuacions en els propers mesos a l'avinguda Vallès (Polígon Sud) i a la Diagonal Esteller, que ja han estat sol·licitades al Consorci per a la redacció de projecte i posterior execució amb finançament a càrrec seu:

  • Av. Vallès (codis de tram 396 i 395 del Pla Director de l'estat estructural de la xarxa). Costos estimats: 60.116,71 € 
  • Diagonal Esteller (codis de tram 651, 712 i 624 del Pla Director de l'estat estructural de la xarxa). Costos estimats: 65.236,50 €

Pla Director de l'Estat Estructural de la xarxa de Sanejament complet es pot descarregar a l'enllaç adjunt (pesa 239 Mb).

Darrera actualització: 15.11.2018 | 13:43