"Un jazz més íntim", nova exposició al vestíbul del Teatre Auditori Cardedeu

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 13:30

L’exposició es podrà visitar fins al 13 de febrer de 2022, els dies de funció al TAC, des d’una hora abans de l’inici de la representació.

El vestíbul del Teatre Auditori Cardedeu acull, fins al 13 de febrer de 2022, l'exposició fotogràfica "Un jazz més íntim", a càrrec d'Alba Morera i  Hal Masonberg, amb la col·laboració de les entitats i col·lectius organitzadors del 50è aniversari del Jazz Cardedeu, Amics del GAT i ASMUCA.

La mostra, que es va inaugurar el passat 7 de novembre coincidint amb el concert d’Helena Mas Quartet, és una sèrie de 30 fotografies dels músics i grups que han format part de la programació del 50è aniversari de la primera Nit amb Jazz de Cardedeu.

A més de poder veure imatges dels diferents grups que hi van participar, també s'inclouen les instantànies del concert commemoratiu del passat 4 de setembre al parc dels Pinetons i els Concerts de veus femenines al Museu Arxiu Tomàs Balvey i el Cicle de Jazz de Xoc. L'exposició s’acabarà de completar amb les imatges dels darrer concert que tancarà la celebració, el proper 21 de novembre.

Alba Morera, que ha tornat a Cardedeu després de 19 anys residint a Los Ángeles, és artista fotògrafa, guionista i directora de cinema  i forma part del Cens Cultural de Cardedeu.

L’exposició vol mostrar l’emoció de l’artista:  “Ens agrada captar sentiments i l’emoció profunda… la connexió entre músics i la música, entre uns i altres i amb els espectadors. Com a fotògrafs, fem una dansa íntima. Per a nosaltres, la bellesa és allò natural, present aquí i ara, de manera única i rellevant a l’època actual.”

Amb aquesta exposició es reprenen la programació de l’espai expositiu del vestíbul, un espai d'acollida de l'equipament cultural que vol ser un altre aparador municipal de cultura, amb l'organització d'exposicions bimensuals, especialment centrades en el món de la fotografia.

Aquesta es la quarta exposició que acull l’Espai expositiu del vestíbul des que es va inaugurar el 2021. Fins a la data, s'hi ha pogut veure anteriorment “17 anys de músiques de petit format” en el marc del Festival Tastautors de David Perelló; “La nostra mirada” de Cristina Bernal, i “A través de la lent”, vinculada al projecte Operació Paki, a càrrec de Marta Illa.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 14:53