Torna l’Espai de trobada de famílies amb infants de 6 a 12 anys

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 09:30

L’objectiu és compartir i reflexionar sobre tot allò relacionat amb la criança, de manera comunitària. Reunió informativa el dimarts 10 de gener, a les 17 h, a la Sala Eureka.

L’Espai de trobada de famílies amb infants de 6 a 12 anys es reactiva després que quedés aturada al febrer de 2020 per la pandèmia. Es tracta d’un espai on compartir i reflexionar sobre diferents qüestions relacionades amb la criança i, també, d’intercanvi d’experiències i de resolució de dubtes i inquietuds.

És una activitat oberta a tothom que tingui infants d’aquesta edat a càrrec, mares, pares, àvies, avis o altres persones cuidadores. L’activitat es farà a la Sala Eureka (al costat de la Policia Local) cada dimarts de 17 a 19 hores, del 24 de gener al 28 de març, sempre amb el mateix grup, i estarà dinamitzada per dues educadores socials de l’Ajuntament de Cardedeu. Les famílies interessades en participar-hi, poden assistir a la sessió informativa del dimarts 10 de gener, a les 17 h, a la Sala Eureka. 

Entre d’altres aspectes, al llarg de les setmanes es tractaran temes com l’alimentació, les emocions, la comunicació, la convivència i d’altres que pugui proposar el grup i que sigui del seu interès.

Inscripcions fins el 23 de gener a: Can Borràs (c. Dolors Granés, 2)
Tel. 93 844 41 40

La creació d’aquest espai de trobada neix de la necessitat de fer front a situacions complexes de manera comunitària per aconseguir objectius comuns i la inclusió i la millora de les condicions de vida de tota la ciutadania.
 

Darrera actualització: 16.12.2022 | 12:27