Torna la Fira de Sant Isidre de Cardedeu, del 13 al 16 de maig

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 09:00

El bestiar, l’espai d’Agroecologia, la Mostra Gastronòmica i la zona d'entitats i comerç són protagonistes d’una programació farcida d’activitats. La inauguració tindrà lloc el 13 de maig, amb la presència d’en Peyu.

Després de l'absència de dues edicions, torna la Fira de Sant Isidre de Cardedeu, la FICARD, del 13 al 16 de maig. I ho fa amb una programació farcida d’activitats lúdiques, culturals, esportives i tradicionals, amb protagonisme del bestiar, l’espai d’Agroecologia, la Mostra Gastronòmica i la zona d'entitats i de la Xarxa Comerç Cardedeu.

La 37a edició de la Fira s’estrenarà el divendres, 13 de maig, a les 19 h, amb la inauguració a l’estand de l’Ajuntament, en un acte que comptarà amb la presència d’organitzadors, d’autoritats, i d’en Peyu, popular humorista, actor i comunicador.

El Passeig del Mestre Alexandri serà, com és tradicional, l’espai d’exposició de bestiar de raça: equí, boví, porcí, raça Frisona-Holstein, Bruna; Cabrum, etc. 

L’Espai Agroecològic, ubicat al Parc Pompeu Fabra, serà l’escenari on es podran trobar els productors i productores locals. També s’han programat diverses activitats i xerrades, d’entre les quals:

  • Dissabte 14, 12 h: Taula rodona de presentació de Tres Terres, la nova cooperativa agroecològica de Cardedeu.

  • Dissabte 14, 19 h: Xerrada “Cuina o barbàrie”. Presentació del llibre a càrrec de l’autora i cuinera, Maria Nicolau.

  • Diumenge 15, 13.30 h: Demostració de cuina i tast: “Cuina amb flors”, a càrrec de Iolanda Bustos.

  • Diumenge 15, 17.30 h. Taula rodona: “Com la ramaderia apaga incendis”, a càrrec de Carme Plana, de Ramaderes de Catalunya, i Andrea Duane, investigadora en biodiversitat i ecologia del paisatges.

  • Dilluns 16, 10 h. Jornada energies renovables. Experiències fotovoltaiques a Cardedeu

La 33a Mostra Gastronòmica se celebrarà cada dia de la Fira de les 19.30 a les 24 h, i acollirà una bona representació de restaurants de Cardedeu i de rodalies. Lloc: Al Parc dels Pinetons.

Les entitats i la Xarxa de Comerç estaran ubicades al lateral de la pista coberta del Parc Pompeu Fabra.  Durant els dies de Fira, s’organitzaran diverses activitats.

Pel que fa a la Mostra de cotxes multimarca, se situarà a l’avinguda de Can Montells.

També hi haurà l’espai Juga i Aprèn, dedicat a jocs i activitats infantils, amb rocòdrom, circuit de karts, bicicletes sense pedal... Funcionarà el dissabte i el diumenge, de les 10.30 a les 14 h i a la tarda, de les 16 a les 20 h.

D’entre les activitats, no hi faltarà el 28è Concurs Mundial de borregos, obert als majors de 16 anys. Tindrà lloc a el diumenge, 15 de maig, a les 19.30 h, al lateral de la Pista Coberta.

Podeu consultar totes les activitats, al programa ADJUNT.

Darrera actualització: 13.05.2022 | 09:24