Torna la Diada Modernista a Cardedeu, l’1 i el 2 d’octubre

Divendres, 23 de setembre de 2022

Amb tot un seguit d’activitats que ens transporten a l’esplendor de començaments de segle XX, quan Cardedeu era una important vila d’estiueig de les classes benestants.

Un any més, el primer cap de setmana d’octubre, Cardedeu es vesteix per acomiadar l’estiu amb un seguit d’activitats al llarg del cap de setmana que ens transportaran a l’esplendor del Cardedeu de començaments del segle XX, amb els estiuejants que acaben l’estada al poble i tanquen les cases d’estiueig per tornar a la seva residència habitual a Barcelona.

El dissabte 1 d’octubre, el Museu Arxiu Tomàs Balvey, amb la Xarxa Comerç Cardedeu, ha organitzat diferents escenes teatralitzades en diferents punts del municipi, amb la participació dels actors i les actrius d’Artescena Social.

Les activitats de dissabte clouran amb el lliurament dels premis del Joc d’estiu de la Xarxa, a la plaça de Sant Joan (18 h).

Diumenge 2 d’octubre, es farà la Ruta Raspall teatralitzada, un itinerari guiat per les cases d’estiueig del municipi amb escenes a càrrec de l’Associació Artescena Social.

Activitats programades

Dissabte 1 d’octubre:

  • Escena de ball i festa

Al carrer d’ Emili Vendrell, a les 11.30 h

Ball d’estiuejants amb acompanyament d’acordió de la mà d’Òscar Igual

 Amb esmorzar a càrrec de Xarxa Comerç Cardedeu

  • Escena de Mestresses i senyores

 Al carrer Mare de Déu del Pilar amb Dr. Klein, a les 12.30 h

 Les minyones acompanyen a comprar a les seves senyores abans de tornar    a ciutat.

  • Vivim la plaça! Al llarg de tot el matí, a la Plaça de Sant Joan

  • Els estiuejants entreguen els premis del joc d’estiu de la Xarxa!

A la Plaça de Sant Joan, a les 18 h. Jocs florals i entrega de premis del Joc d’estiu de la Xarxa de la mà del senyor Conde acompanyat d’estiuejants.

Amb xocolatada popular a càrrec de la Xarxa Comerç Cardedeu

Diumenge 2 d’octubre:

  • Ruta Raspall teatralitzada

 Sortida del Museu a les 10.30 h

 Cal reserva prèvia trucant al Museu (93 871 30 70)

 Preu: 7 € general \ 5 € reduïda

Un itinerari guiat per les cases d’estiueig de Cardedeu, obra de l’arquitecte modernista Manel Joaquim Raspall amb petites escenificacions teatralitzades al llarg del recorregut on podrem conèixer com eren els últims dies d’estiueig de les famílies barcelonines de fa prop de 100 anys.

De la mà d’Artescena Social.

Darrera actualització: 23.09.2022 | 09:58