Pobles nòmades, de Núria Duran, nova exposició al Museu de Cardedeu

Divendres, 18 de novembre de 2022

Una mostra en què l’artista explora el paisatge, tant físic com emocional, a partir del seu propi cos.  S’inaugura aquest divendres 18 de novembre, a les 19 h i s’emmarca en el cicle Cardedeu amb l’Art Vigent.

El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu acull l’exposició Pobles Nòmades, de Núria Duran. Una mostra de l’obra més recent de l’artista on explora el paisatge a partir del seu propi cos, tant físic com emocional, donant forma a unes instal·lacions on la tridimensionalitat de la pintura pren protagonisme.

L’exposició s’acompanya d’una projecció amb tres accions performatives en la qual trasllada part del seu taller per convertir la sala del Museu en un laboratori de creació.

La mostra, que s’inaugura el divendres 18 de novembre, a les 19 h, forma part del cicle Cardedeu amb l’art Vigent i es podrà visitar fins al 21 de maig de 2023.

Cardedeu amb l’Art Vigent

Cardedeu amb l’Art Vigent és un programa pensat per impulsar l’exposició d’art contemporani al Museu i ser un recurs educatiu, per a grans i petits, amb la intenció d’afavorir l’aprenentatge dels llenguatges creatius actuals i la comunicació plàstica entre públic i artista.

Núria Duran

Llicenciada en Belles Arts per la UB, ha exposat principalment a galeries i centres d’art d’Espanya, Portugal, Alemanya, Suïssa i Estats Units. Paral·lelament al seu treball artístic durant 10 anys, ha realitzat tallers experimentals de procés creatiu a partir del gravat.

Darrera actualització: 18.11.2022 | 09:27