Onze alumnes obtenen habilitació del curs de cuina professional i cambrer/a de sala

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 12:00

L’edició del curs de cuina professional i cambrer/a de sala d’enguany ha finalitat amb onze alumnes habilitats. La formació professionalitzadora ha estat organitzada pel Centre de Formació i Ocupació (FiO) de La Mongia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, i s’ha destinat a persones en situació d’atur preferiblement majors de 45 anys.

Hi ha persones que han pogut dotar-se de coneixements teòrics d’aquells aprenentatges adquirits al món laboral, i per d’altres, ha estat una primera immersió professional en un àmbit de força demanda al territori. D’altra banda, s’ha consolidat la formació de 50 hores de cambrer/a de sala per tal d’aconseguir un perfil més polivalent i amb més adaptabilitat a les necessitats del mercat laboral.

La cloenda del curs va tenir lloc divendres passat, on hi van assistir l’alcalde de Sant Antoni de Vilamajor, Raül Valentín, el regidor de promoció econòmica de Sant Pere de Vilamajor, Toni Carbonell, i el regidor de Formació i Ocupació de Cardedeu, Hug Lucchetti. Per finalitzar l’acte, l’alumnat, amb l’acompanyament del xef i formador Carles Culla, va oferir un càtering on va mostrar alguns dels aprenentatges del curs 

L’objectiu del servei de formació i ocupació és la millora de l’ocupabilitat de totes les persones participants. Per aquest motiu, engresquem a les empreses del sector a fer ús Servei Local d’Ocupació, espai d’intermediació entre ofertes de feina del territori i candidatures d’usuaris.

Aquest curs ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona, i d’acord amb al conveni de col·laboració supramunicipal dels ajuntaments de Cardedeu, Cànoves, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor. S’ha dut a terme a les instal·lacions de les Escoles Velles de Sant Antoni de Vilamajor.

Darrera actualització: 05.12.2022 | 14:30